Boss GT-1000 V3

Pridané 25. 05. 2019, Autor: Hudobné nástroje ePlay

BOSS PREDSTAVUJE AKTUALIZÁCIU VERSION 3 PRE SÉRIU GITAROVÝCH EFEKTOVÝCH PROCESOROV GT-1000

Bezplatná aktualizácia prináša podporu pre basgitary, nové režimy pedálového spínača a ďalšie vylepšenia

 

Hamamatsu, Japonsko, 17. apríl 2019 – BOSS predstavuje ďalšiu aktualizáciu firmvéru pre gitarový efektový procesor GT-1000 s množstvom funkcií. Aktualizácia Version 3 je k dispozícii zdarma pre všetkých majiteľov modelu GT-1000.Prináša podporu pre basgitary v podobe troch typov basgitarových predzosilňovačov AIRD a veľkého výberu efektov vyladených pre basgitary. Pridané boli aj režimy Manual a Pedalboard, ktoré ponúkajú ešte viac možností na ovládanie efektov v reálnom čase. Knižnica funkcie AIRD Output Select v modeli GT-1000 bola rozšírená aj o 13 nových výberov, vďaka čomu poskytuje optimalizované prepojenie so širším spektrom zosilňovacích systémov.

 

Vlajkový model GT-1000 si získal pozornosť svojím špičkovým zvukom a charakterom, množstvom efektov, všestranným ovládaním v reálnom čase a kompaktnými rozmermi. Medzi jeho špičkové funkcie patrí špeciálny výkonný DSP procesor, 32-bitový AD/DA prevodník, 32-bitové  floating-point spracovanie, 96 kHz vzorkovacia frekvencia a možnosť bezdrôtovej úpravy patchov prostredníctvom Bluetooth® a špeciálnej aplikácie. Platforma GT-1000 napreduje vďaka neustálemu vývoju firmvéru a do každej verzie pridávame nové funkcie a vylepšenia, ktoré požadujú používatelia modelu GT-1000.

 

Model BOSS GT-10B bol dlho obľúbený efekt kreatívnych basgitaristov so špičkovými zosilňovačmi, efektmi a DI funkciami v jednom praktickom pedalboarde. Vďaka novým funkciám v aktualizácii Version 3 zameraným na basgitary poskytuje GT-1000 basgitarám úplne nový prejav so špičkovou kvalitou zvuku, výnimočne flexibilné funkcie a ešte kompaktnejšie rozmery. Tri basgitarové predzosilňovače AIRD zabezpečujú tvarovanie základného zvuku a na dodanie farby a skreslenia je k dispozícii osem rôznych efektov Overdrive a Distortion pre basgitary. K dispozícii je aj basgitarový kompresor s technológiou MDP, efekty Chorus, Flanger, Touch Wah a mnoho ďalších efektov špeciálne vyladených pre basgitaru.

 

Aktualizácia GT-1000 Version 3 zahŕňa nové režimy pedálových spínačov, ktoré poskytujú ešte väčšiu kontrolu na pódiu aj v štúdiu. Režim Manual, obľúbená funkcia procesorov GT predchádzajúcej generácie, umožňuje používateľom nastaviť ovládanie zapínania a vypínania akéhokoľvek zosilňovača alebo efektu v druhej vrstve, ku ktorému je možné získať prístup cez priradený pedálový spínač. Nový režim Pedalboard poskytuje hráčom zvyknutým hrať klasickým stompboxovým štýlom ešte priamočiarejší prístup: poskytuje dynamické rozloženie efektov mimo klasickej štruktúry patchov, ktoré sú vždy k dispozícii.

 

Jednou z najväčších výhod procesora GT-1000 je funkcia AIRD Output Select, ktorá používateľom poskytuje konzistentný zvuk s akýmkoľvek pripojeným zariadením, či už je to klasický zosilňovačový vstup, zosilňovačový efektový return, PA mix alebo nahrávacie rozhranie. Verzia 3 pridáva do veľkej kolekcie výstupných nastavení GT-1000 (AIRD Output Select) 11 nových konfigurácií pre gitaru a dva nové AIRD basové predzosilňovače. 

 

Aktualizácia GT-1000 Version 3 je dostupná zdarma a dá sa nainštalovať pripojením procesora GT-1000 k počítaču so systémom Mac alebo Windows cez USB.

 

Ďalšie informácie nájdete na adrese www.boss.info.

 

---------

 

Značka BOSS

BOSS je divíziou spoločnosti Roland. Za svoj legendárny status a priazeň gitaristov vďačí špičkovej kvalite a širokej ponuke produktov – kompaktné efektové procesory, multi-efektové procesory, digitálne rekordéry, rhythm machine, metronómy, ladičky a ďalšie. Ďalšie informácie nájdete na adrese http://www.boss.info alebo vám ich poskytne miestny predajca BOSS.